Navrhuji pro vás

Jakými principy se řídím

1 Čin je více než další analýza

2 Prototyp dnes je více než dokonalost zítra

3 Neúplná data jsou více než žádná

Jan Koudela
Jan Koudela
Jan Koudela

Zvířata ze
zasedačky

Zvířata ze zasedačky

Možná si vybavíte situaci, kdy jste se zachovali jako Pštros popírač, ale přitom nechcete před problémy strkat hlavu do písku.

Získejte balíček karet a poznejte všechna zvířata, se kterými se potkáváme v džungli zasedacích místností po celém světě.

Chci kartyChci karty

Abeceda
buzzwordů

Chcete mluvit jako business designer? Otáčejte písmeno za písmenem a pronikněte do mého jazyka.

Sledujte #AbecedaBuzzwordu na Linkedinu a objevte další velká slova, ať v každé zasedačce vypadáte chytře.

Chci objevovatChci objevovat
Abeceda buzzwordů

Případová
studie

fantasyobchod.cz - případová studie

Máte pocit, že se chováte stejně jako konkurence? Vládne ve firmě blbá nálada a lidé nechtějí přijímat změny?

Nechte se inspirovat, jak jsme se vyrovnali se situací, která sice nemá lehké řešení, ale lze ji společně zvládnout.

Chci případovkuChci případovku

Hraji tři role

E Expert

Mluvím s vašimi zákazníky, snažím se porozumět jejich chování a hájit jejich potřeby při rozhodování ve vaší zasedací místnosti.

F Facilitátor

Pomáhám zvyšovat efektivitu porad a týmových setkání. Provádím pracovní skupiny strategickými diskuzemi a řešením komplexních témat.

M Mentor

Nabízím odlišný pohled na situaci, respektující odstup i svoje vlastní zkušenosti. A především jsem podporujícím člověkem.

Přidejte se ke spokojeným klientům

Chcete-li se podívat jinak na to, co a jak děláte, chcete-li získat odstup a nadhled nad každodenní rutinou a jste-li ochotni zažité měnit, volejte Honzu. Získáte výborného týmového spoluhráče, pravděpodobně i jiného průvodce, než na které jste byli doposud zvyklí, a hlavně, změny se začnou dít. Ať se daří i Vám!

Ať už jde o individuální, nebo skupinový formát, Honza si získal můj obdiv coby ostřílený mentor a vůdčí moderátor. Dle několika dlouhých sezení mohu potvrdit jeho navýsost pohotový a duchapřítomný, zároveň však i vzácně nenucený, přístup. Efektivně vtáhnout skupinu do děje dokáže s naprostou samozřejmostí a případné konfrontace neztrácí v jeho rukou konstruktivní nadhled a tah na branku. Radost spolupracovat.

Honza je nejen naprosto úžasný člověk, ale také velký profík a muž na svém místě. Strávili jsme spolu 2x5 hodin a já mám pocit, že se moje přemýšlení o značce a o tom, kam chci směřovat a jak se tam dostat, posunulo o světelné roky dopředu. :) Naše spolupráce pro mne byla obrovským přínosem, inspirací a nakopnutím v tom nejlepším slova smyslu!

Jsem CEO v Atreo Digital, menší software house z Ostravy. Honzu jsme si přizvali, aby nám pomohl definovat smysluplnou strategii, vize a hodnoty naší vývojářské firmy. Cílem bylo také stanovit fungující procesy pro sales tým. Pořád jsme v progresu, ale za pár měsíců jsme udělali kus dobré práce a věřím tomu, že jsme na dobré cestě k výsledkům. Honza pracuje systematicky, snaží se najít nejefektivnější cestu k cíli. Nezahlcuje zbytečnými řečmi kolem, dává konkrétní nápady, zkouší co funguje / nefunguje. Pokud hledáte partnera a odborníka, který vám pomůže s podnikáním - nehledejte dále, ozvěte se rovnou Honzovi.

Spolupráce s Honzou je zábavná a energizující. Jeho přístup je přísně analytický, ale zároveň vřele lidský. Dobře tak dokáže vycítit rizika, potenciál i možná řešení. Je spolehlivý a vždy můžu počítat s novými nápady i kvalitní zpětnou vazbou. S Honzou opakovaně pracuji již delší dobu (na různých kampaních či na rozvoji magazínu Aspen.Review) a pořád mě to baví. Je fajn, když má člověk větší rozhled, není omezen jen na jedno téma, a navíc umí doporučit další specialisty.

Pro mě je s Honzou radost pracovat. Zajišťuje pro mé klienty úspěšný launch nově vytvořených značek tak, aby kvalitní design nezůstal jen na papíře, ale ožil i v reálném prostředí. Stejně tak prospěšné je začít společnou práci ještě před samotným procesem navrhování, když klient nemá nastavené procesy ve firmě a teprve hledá autentickou identitu v tržním prostředí. Honza dokáže pomocí zábavných workshopů najít mezery v komunikaci společnosti a nastavit smysluplnou formu prezentace, se kterou pak dále jako designéři můžeme pracovat. Vřele doporučuji všem, kdo si se svou prezentací v dnešním složitém světě nových médií neví rady.

Ve firmě jsme potřebovali vyřešit několik důležitých procesů a k Honzovi jsme se dostali více méně náhodou. Nejen že nám pomohl nastavit procesy na míru naší společnosti, ale pomohl i mně osobně s mým rozvojem a uvědomil jsem si díky němu spoustu důležitých věcí, které byly pro můj vývoj v SalesChampu zásadní.

K Honzovi jsem šel s nejasnou představou, co vlastně od schůzky očekávám a měl sem obavy, že si nebudeme mít co říct. Honza mě této obavy hned na počátku zbavil a profesionálně se chopil vedení schůzky. Po jednom odpoledni a jedné velké překapávané kávě jsem odcházel s hlavou jako balón, protože jsem v ní měl spoustu nápadů a podnětů na zlepšení podnikání. Od tvorby a delegování úkolů, přes utříbení všechny mých podnikatelských aktivit, až po vytvoření myšlenkové mapy s nápady. Musím říct, že mne zaujala Honzova systematičnost a efektivita, kterou šetří vaše peníze a hlavně čas.

Honza naší společnosti Dactyl Group pomohl definovat marketingovou strategii. Jeho mentoring pro nás byl přínosný a pomohl nám uvědomit si širší souvislosti a přijít na nové možnosti, na které bychom sami nepřišli. Spolupráci s Honzou mohu určitě doporučit.

Honza nám pomohl s definováním směřování firmy, a to hlavně díky zábavným workshopům a jeho schopnosti rychle přizpůsobovat metody pro získání těch správných odpovědí. Umí pohotově klást ty správné otázky. Konečně jsme si dali vše do logických rámců a utříbili jsme si strategii dalšího směřování firmy a způsobu přemýšlení nad jejím rozvojem. Honza nás také dokázal spojit s celou řadou lidí, když bylo potřeba řešit konkrétní problematiku. Svoji práci si dokáže pečlivě organizovat a vždy vím, že se na něj mohu spolehnout.

Honza se do každého úkolu vrhá s nadšením, umí najít vhodné řešení a ví, na koho se obrátit. Spolupracuje se nám s ním velmi dobře!

S Honzou je každá porada radost. Přemýšlí strukturovaně a má ve věcech jasno. Umí dobře nastavit priority i metriky a neztrácí čas zbytečnými řečmi okolo.

Doporučuji Jana jako průvodce změnou. Jsem projektová manažerka a Jan je náš externí konzultant HCD (human centered design) sociální služby v rámci projektu Inovace v hiporehabilitaci, podpořeno EU v OPZ +. Jan ví, co dělá, umí vyjít vstříc potřebám týmu a zároveň drží směr. Je taky zábavný a tým ho má rád.

Keby som mal za úlohu zamestnať človeka, ktorý akčne plní svoje úlohy, nemusím na neho dozerať a ide po výsledkoch s dobrou náladou a energiou, zamestnám Honzu. Nemôžem nič iné len odporučiť!

Honzo, měli jsme společně pouze jednu možnost spolupracovat, ale ta jedna možnost mi otevřela mysl a také oči k tomu, jak pomocí designového myšlení najít ten správný směr při vedení projektů. Rád vzpomínám na jednodenní workshop plný zajímavých informací a inspirace. Díky.

Honza je výborný expert. Každá pracovní schůzka je pro nás plná nových a užitečných informací. Doporučuji, skvělá spolupráce!

Velmi oceňuji workshop na téma marketingové strategie. Honza měl spoustu podnětných vhledů a pokládal dobře mířené otázky. Navíc dokázal navrhnout, jak konkrétně uchopit naši připravovanou kampaň. Díky této zkušenosti můžu Honzu doporučit jako podporujícího profesionála, který umí koordinovat společný postup.

S Honzou spolupracujeme od roku 2018. Pomohl nám s analýzou všech stávajících i plánovaných kroků pro nový byznys, od PPC po rekonstrukci akvizičních kroků. Každý měsíc stavěl širší komunikační kanály směrem k trhu, spolupracoval úzce s našim týmem a po vlastní ose si dokázal připravit i všechny materiály ke spolupráci s naším grafikem. Každý měsíc pak samostatně a pvčas zpracovává reporty, kde věcně a přehledně shrne vše, co se nám za daný měsíc podařilo, nebo na čem je potřeba více zapracovat. Nyní nám pomáhá i s podporou HR, kde jsou výsledky velmi citelné a pozitivní. Vnáší do našich kampaní zkušenosti z předchozích projektů, je otevřený a bystrý, přichází s novými nápady a je stále plný energie. Je vidět, že dělá to, co ho baví. Máme s ním pocit, že s námi náš byznys opravdu prožívá naplno.

imago.cz
lifefood
SalesChamp
juicymo
TBB-BIKE
STEEZY
PaL
Dactyl Group
Společnost.E
The Aspen Institute
igloonet
TRIFFT
Poopeek
Český Rozhlas
CZECHINVEST